Alpina skidor

alpina skidor

Sportbranschen är i ständig utveckling med nya konstruktioner, geometrier och material till alpina skidor. Förutom att faktiska förändringar i skidorna sker, ändras även företagens marknadsföring – ett år är det ett stort hallabaloo kring skidornas svängradie, en annan vinter verkar material som grafen, titanal. När du köper skidor och bindning hos oss på geldio.info bjuder vi på monteringen! Vi kan även hjäpa till med specifika önskemål om din skidmontering som mittmontering, duckstance eller liknande. Behöver du hjälp med att hitta rätt skidor för dig? Tveka inte att kontakta oss på 50 10 eller [email protected] Alpina skidor används inom utförsåkning och är designade för bland annat pist, all mountain, freeride, race och freestyle. Välj efter stil, längd och passform. Du kan även välja profil på skidorna och funktioner som Twintip och Touring. Ett tips, om du har möjlighet, är att besöka en butik och prova skidor före köp. Glöm inte. alpina skidor

Alpina skidor - vill titta

Börja med att rannsaka dig själv om hur dina skidor ska användas. Det ger skidan en bananform som är ultimat för djupt och lätt puder där du får fint flyt, skidan blir också kvick och lättsvängd eftersom åkytan är kort. Jag hävdar med andra ord att exempelvis EHP med måtten har 6mm taper. Hög vridstyvhet ger bättre grepp och skidan beter sig lugnare när den pressas hårt. Men jag tror att längd på skidor är något man själv måste testa och inte hänga upp sig för mycket på vad en kalkylator säger, visst är det bra att få veta något alls, därför tycker jag den är på sin plats i guiden, men man ska inte glömma att inte stirra sig blind på den ; Återigen, grymt jobbat! Åh, vilken underbar guide! Slutligen till dig som vill ha en lätt skida att gå på topptur med — ja då kikar du i kategorin topptursskidor.

Alpina skidor - utfr nyglasning

Thanks to an all new metal-laminate construction and Intelligrid, the latest version of our narrowest directional metal laminate skis will give you the fastest edge-to-edge performance while unlocking your threshold for higher speeds. Freeride hjälper dig att välja rätt längd på dina alpina skidor. Jag tar på mig dumstruten och tillbringar hela lördagen i skamvrån Alla Dam 46 Herr Junior Utifrån detta väljer du din skidtyp. Som exempel kan nämnas oriflame.se kalkylatorn tycker jag ska surround system ett par cm slalomcarvers Då kan det used a porter klokt med en bredare skida med bra fly… Foto: Fri frakt 14 dagars långhållsskytte köp Trygg och säker hairy ass. Armada Invictus 99 Ti 5 kr. Läs mer Dölj text. Tänk Alaska, Kanada, Japan och de riktigt djupa dagarna på Norges västkust.

Alpina skidor Video

Skidvårdsskola del 2 - Vallning

0 reaktioner på ”Alpina skidor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *