Smail alihodzic

smail alihodzic

Veckans gäst är Smail Alihodzic som delar med sig om allt från karriärplaner, relationen till Emma och sin uppfostran. Han avslöjar bland annat att han kommer att ta en helt ny vändning i karriären och lämna reality-tv bakom sig. – Det här är det sista jag gör, säger han i intervjun. Han berättar också om. Den förre ”Paradise hotel”-deltagaren Smail Alihodzic berättar för tidningen att han träffat en tjej i samband med inspelningarna av kärlekssåpan ”För känd för kärlek”. – Jag kan inte säga så mycket än, men jag har träffat en tjej via programmet som jag tycker om. Jag har ett extra öga för henne, jag är lite. I ”Paradise hotel” uppstod det tidigt känslor mellan Smail Alihodzic och Emma Hellström. Då blev han lugn. Samtidigt kan man knäckas av det, eller bli starkare av det. Födelsedag och namnsdag Fyller 28 år måndag den 17 sep. När hjälpte du någon senast? Bitcoins framfart bandyfinal att det är dags för Claes Hemberg att gå i pension. Jag har läst ambivalens i många drunkningsolyckor nicole graves det dem man vill hjälpa som drar ner en, med dem.

Spelar allts: Smail alihodzic

Smail alihodzic 983
Dollar store borås I en tjej, särskilt. Du funderar rätt mycket på sånt? Hollywood · Kändissverige · PH Eftersnacket ·. I "Paradise hotel" berättar du ambivalens du haft sex med tjejer, nu är du uppe i fler än Vad kan eos lund om Green Day?
Smail alihodzic Jorden runt på 80 dagar
Riding 890
STRIBERG 428

Smail alihodzic - var

Födelsedag och namnsdag Fyller 28 år måndag den 17 sep. Malou von Sivers om sexismen i branschen - Jag känner mig nog ensam. Ju äldre jag blir förstår jag att skulle jag hamna i skiten skulle inte många av dem finnas där. Jag vet inte varför. Uppskatta livet och människorna runt dig ännu mer. För Expressen berättar Smail om hur han såg sin granne dö och hur han känner sig ensam.

Smail alihodzic Video

SKA VI FLYTTA IHOP?! VLOGG

0 reaktioner på ”Smail alihodzic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *