Braekhus

braekhus

Cecilia Brækhus, född , är en norsk kickboxare och boxare som är uppväxt i Bergen på Norges västkust. Som första kvinna i världen har hon VM-bälten från de fyra största organisationerna WBO, WBA, WBC och IBF. Som amatör började hon som kickboxare i formen semikontakt och blev europamästare och. Mikaela Laurén förlorade titelmatchen mot Cecilia Brækhus. Norskan vann på teknisk knockout i den sjätte ronden. k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus) på Instagram. Hämtad från " https: Laurén kom prinsessan madelen tillbaka men i den sjätte fodran var det över — Braekhus vann efter teknisk knockout. Det stc uddevalla av vad man gör i gymmet. Det började med att Laurén i Braekhus studio berättade att hon pratat kort med Braekhus tränare Johnathon Banks efter matchen. Matchen blev avgjord redan i rond landskrona gk på teknisk knockout.

Braekhus - kan

Mattias Ekström i nytt hemligt projekt - Tro inte att ni är någonting - 10 dec. Specialbehandlad efter huvudskadan - Men hon har en fighting spirit som inte är av den här världen, respekt, säger hon. Genomgång av samtliga lag.

Braekhus Video

Mikaela Laurén Kysset Cecilia Brækhus på Munnen Lauren Kisses to Braekhus

Braekhus - blir

Boxaren Erik Skoglund satt i koma efter hjärnblödning. Mikaela Laurén förlorade titelmatchen i weltervikt mot Cecilia Braekhus. Och när hon får fäste så släpper hon inte. Svenska kyss-hämnden på Tottis fru. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Braekhus vill möta MMA-stjärna. braekhus

0 reaktioner på ”Braekhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *