Vårdkontakter

vårdkontakter

Med hjälp av Vårdguidens e-tjänster (tidigare Mina vårdkontakter) kan du göra olika patientärenden via internet – när det passar dig. Du håller på att bli utloggad på grund av inaktivitet. Vill du fortsätta att vara inloggad? Direkt till navigationsmenyn Direkt till innehållet. E-tjänster. Start». Logga in. Logga in med e-legitimation. Välkommen! Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och. Precis som vanligt kan du göra många av dina vårdärenden på nätet genom Vårdguiden. E-tjänsterna fungerar på samma sätt som tidigare. Skillnaden är bara att namnet Mina vårdkontakter har tagits bort, och de är nu är en del av Vårdguidens e-tjänster. Logga in för att ha kontakt med vården och läsa.

Vårdkontakter - med

Undrar du om du har uttag kvar på ditt recept, vilka läkemedel du har hämtat ut eller hur nära du är att få frikort? Kontakta Region Örebro län Box 16 Örebro. Frågor och svar om e-tjänsterna. Ibland kan du få det stöd, den behandling eller den utbildning som du behöver på nätet. Mina vårdkontakter har bytt namn till Vårdguidens e-tjänster. Du kan till exempel ta kontakt med din tandvårdsklinik eller vårdmottagning, av- och omboka en tid samt lämna önskemål om förnyat recept. Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Vårdkontakter Video

Ditt läkarintyg – snabbt, enkelt och säkert Relaterat Så här loggar du in på Vårdguidens e-tjänster Fler satsningar inom e-hälsa och digitalisering. Ibland kan du få det stöd, den behandling eller den utbildning som du behöver på nätet. Mina vårdkontakter ericsson aktie rekommendation Inloggning Du kan till exempel ta kontakt med din tandvårdsklinik eller vårdmottagning, av- och omboka en tid samt lämna önskemål om tilde de paula gravid recept. Hoppa till huvudnavigeringen Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sökresultatet. Undernavigering Vårdguidens e-tjänster Att hitta rätt - när du behöver vård Avgifter - vad kostar det? Här hittar du kontaktuppgifter till offentlig och privat vård i Skåne.

Vårdkontakter - efter mer

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Du kan också logga in med hjälp av en engångskod som skickas till din mobiltelefon. Vill du hitta din vårdcentral? Gör barnets vårdärenden på nätet. Inloggning till Vårdguidens e-tjänster I e-tjänsterna kan du exempelvis: Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

0 reaktioner på ”Vårdkontakter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *